10 April 2011

Terciptanya Universiti Blogger Malaysia?

Salam semua. Entri kali ni ringkas dan padat. Terciptanya Universiti Blogger Malaysia kenapa? Sejak aku terjebat di dalam arena blogging ni. Banyak kawan blogger yang aku kenal. Bile jumpa kat depan2 fuhh tak payah nak cerita. Semuanya gila2 . Bila tiba saat lepak tu aku merasakan seperti di dalam satu IPT lain. Lalu tercetuslah idea UBM ataupun Universiti Blogger Malaysia.



Aku akan meneruskan projek ini dari fanpages > Blog dan sebagainya. Mintak kerjasama rakan2 bloggers support dulu fan pages UBM ni. Projek ini akan dipajangkan. Sekian. Thx support. Apa2 pon kampus semua kat rumah masing ok! hahah

8 comments:

nas said...

eh.. ade plak ker universiti blogger malaysia? kos ape yg ditawarkan? HTML? pengiklanan nuffnang? pengajian trafik? hhehe


latest entri:

logo-logo yang terburuk dicipta!

Abang Zam said...

aku dah like & aku dah post asement kat lecturer UBM tu..nice dude

baca lah kalau free okay : Mendidih Bersama : Gadis Legging Bersejadah di Kepala

wazy said...

salam

wah bagus juga UBM ni
dapat gak kumpul semua blogger
nama page pun dah mantap
keep it up bro

hana said...

wahh..
nk join UBM gak..
haha

EmanTheHalia said...

@nas ha banyak koz tu sila share ye! haha

@abg zam wahahha lec ade banyak tu ahah

@wazy haha thx support!

@hana ha join jgn tak join!

Pejuang kesenian extreme said...

Eman,serius aku suka gila idea ni..Tiba2 banyak pula idea khayalan yg aku pikirkan tentang projek ni..hehe

cengkerangcipot said...

hahaha terbaeklah kan.. ade MARA sponsor x?? PTPTN ke?? or NUFFNANG je?? hehehe.. aku nak amek kos pengnuffnangan boleh x? sape presiden?? hehehe..

encHIx laNDax said...

nak kene pakai loan apa aek?huhuhu

assgment banyak tak?jangan la banyak sangat lect~saya pemalas =P

 

Copyright © 2009 EmanTheHalia Designed by csstemplatesmarket

Converted to Blogger by BloggerThemes.Net