22 April 2011

Memori Blogger saya | Ini blogger yang pernah saya jumpa Face 2 face.

Dah setahun lebih berblog aku teringat balik saat pertama aku kenal blogger2 sekalian. Ok jom aku cerita :



Dimulai dengan :-

@akmalhilmi- aku kenal tak ingat tapi antara blogger 1st aku jumpe depan mata dan gerak ke ts dgn @eazy.

@eazy- aku kenal sejak die masuk entri blog hans yang cerita pasal aku.

@TaufiqHelios - aku kenal time makan kat GATH TS ari tu seorang yang baik dan suke typo.

@Amal- Orang pertama kenalkan diri dekat GATH TS. Ayat pertama die dekat aku "ha ko pulak"

@Andy- Kenal tak lama lepas kenal Akmal sebab dorang ni kan member yang ni retis.

@Tia - Susulan kenal dari akmal dan Andy kenal pulak yang keje kat Zoo negara ni eh Zoo ke finas? haha

@Ery- Kenal blog dah lame 1st meet up kat gath Shah alam. seorang yang banyak kaler matenye.

@Aslan- di bawa oleh @ery aku kenal mamat sengal ni lan terbaek! haha

@Emam- Ha jamban comel ni jugak @ery yang kenalkan vlog kat PJ!

@tandasawam-kenal dari geng EMAM. ok ar jugak mungkin pendiam jumpe 1st time.

@Nad- 1st meet jumpa kat Shah Alam time tu tak rapat sangat

@Hanim - pembuat kek batik ni rapat lepas selalu lepak dengan die suka buli tapi kene buli balik.

@Tetopek - Kenal di gath Shah Alam sekali jumpeleh masuk buat sore jamal nasir gitu.

@DinKakiLembik- Juga di Gath Shah Alam Tapi die pendiam skit time tu. skung baru tau belang die.

@Yanie- sesama kenal sekali @nad @hanim demgar cite @din takut die bawak kete.

@Kyerull- geng pacak yang mula rapat time gath SHAH alam. ok lah seorg yang peramah

@Syafiq Rosli- dengar cite suara sedap. Aku tak dengar lagi weyh 1 of geng pacak.

@FatenRosli- tunang kepada SR. aku selalu kacau die nak snap kat Shah Alam aritu.

@eny-penjual keychain yang mesre alam aku follow dah lame kat twitter. Gath Shah Alam.

@broframestone- kenal ketika Gath TS. Time tu die tak kenal aku sebut Kuala Kubu Bharu baru die sedar.

@Faizal F. Kenal ketika nak tukar kasut bowling kat TS ari tu. Aku noob so tak kenal die time tu.

@Aqu-api- Kenal time men bowling kat gath TS. rupenye die sekampung dengan aku temerloh.

@Nisa kay- Mula2 diinterview cuak lah jugak . Skung dah leh masuk kepala. Ada penyakit camere.

@Atiq- Seorang yang macam akak2 bagi aku kenal kat Gath TS

@Cikbulat- "nama sapa?" gentle gile die tanye. aku jawab Aimman. Kat Gath TS

@KirinSelamaSelangor- Kat Ts die bergaya. tak tegur aku time tu aku noob. salam je la T_T

@Pojieepooh- Jumpe kat TS ari tu. Selalu kag twitter je dok tweet2

@SyzwanSarawak- TH bawak wan ni lepak sama. pendiam di depan belakang die potpet2 kata TH.

@Hasif- Depan2 tak rapat lagi tapi ari tu die hensem kat Gath ts cam bunkface. Satu kepala.

@afiqRazak-Pelukis kepada pic @kyerull. Seorang yang boleh buat kawan teman cari seluar lagi tu!

@Enciksekorpath- Seorang yang boleh tahan melawaknye lawak tut.. haha #babypunyestalker

@eykameow-Ok meow2 ni dah pernah datang rumah aku kat KKB dulu mula2 sombong ngan aku.

@munraksaksa-Aku tak rapat sangat ngan die ni mungkin die ni awek @din or scandal din tu.

@fitriGedungrasa- Jumpe sekejap di Gath shah Alam. ok la nampak educated hahaha

@Aman-Blogger pro yang buat aku hutang die 50ringgit lepak same kat Subang parit

@Admiralhafiz-Kenal gitu kat gath TS. senyap je. asek senyum je hensem la tu? haha

@M0hammadFaiz- Tegur time nak balik Ts ari tu. patutlah pandang semacam kenal aku rupenye ehhe.

@Jaa- hehe tak rapat sangat kat gath PJ tu kot seingat aku la.

@Wani- Seorang pendiam yang follow ke KKb ari tu senyap je baju belang ahha

@Nurullalalalala-Follow ke KKB jugak ari tu macam tu je haha

@AlongUsop-HA photoshoper yang @ery bawak ke KKB mandi pertak masuk jugak satu kepala.

@Ujang- Blogger retis sesama buat vlog ari tu. nak kawen dah nanti aku datang eh.

@ahmadHisyam-Misteri Nusantara yang sungguh komit kat kerja die satu kepala jugak magic geletar.

@Dyana. Kenal time kat mid. ade blogger bawak join sekali ari tu.

@Clofamily-Blogger family yang jumpe sesama time gath CLO.

@Semuablogger yang pernah face2face tapi tak rapat jumpe kat GATH TS n SHAH ALAM.


Mintak maaf yang terlepas. susah nak ingat satu beb2. mana yang cilok bagi tau komen nanti aku selit die hehe apa2 pon menyertai dunia blogger seperti memasuki IPT baru = Universiti blogger Malaysia. Terima kasih kawan2. Kau orang semua satu dunia baru yang indah bagi aku maafkan aku sekiranya pernah membuat korang semua terasa. Tak mampu aku nak linkkan semua blog ramai beb =.="

EMAN : aku menyeru semua blogger yang ada kat atas aku ni buat macam ni kite kenang memori lama! =)

23 comments:

akmalhilmi said...

wahhhh
ada lagik :(
awuuuuu
touch2

Fitri Karim said...

oklah, nampak educated. haha tergelak aku baca. btw, maybe dapat jumpa lagilah lain masa. sebab aku memang susah sikit nak join perjumpaan semua ni, ada je kekangan

Eazy Izzuddin said...

fuh!...
betul ke nama aku tu?
teratas sekali hehe...
betul ckp ko..
dr blog hans aku kenal ko

aman said...

pergh. bila nak lepak lagi? leh utang 50 lagi. wahaha~

Misshy Innz said...

gath shah alam uh yang buke pose ke?

Along Usop said...

potocop best!!!! :D

conbellydiobeterisme said...

yeah ,aku ingat mase jumpe ko ,aku teringat rambut ko pacakk hehe

FiQx said...

mls nk komen! nah amik ni mmmuahx! <3

munira sajuti said...

ceq trus dapat jadi skandal artis wowwww ! HAHAHA thanx eman ! rugi ceq buang gambaq ang dari camera ceq ! HAHA okayybye

ahmad said...

terasa seperti artis bila artis tulis pasal aku. hehehehe. sory late! :P

~Kirin Selama Perak~ said...

aku mmg tak kenal aku macam tu
aku tak sombong..
kalau da kenal aku,taw la perangai aku mcmna
kekeeke~

forever love said...

nty aku nk wt la eman

Admiral Hafiz said...

hehe
thanks wei

aku mmg mcm 2 pun
mmg lain klu dkt dlm dunia maya n dunia realiti
hehe

Entry Terkini: Aksi Panas Blogger Mendapat Bantahan di Facebook!

Encik Psychopath said...

siot.

Syafiq Rosli said...

ahak..rndu weh kat ko..

aslann said...

wooo..wooo...baru jumpe eman bape kali, jadi top10 list dah..terharunya..sobsob...dah tau eman suke kopek...sobsob..

faiz said...

nasib baik ko tak ingat aku gay pandang2 ko..wakakaka..

.:Azwany Razak:. said...

aku ko x kenal ek.. hahahaha

muhammadnuraizuddin said...

aku memg pendiam okey..

ich bin che ya said...

nad tu aku ke?? huhu... tq.. eman shomel hahaha

Faten Rosli said...

nape ada tunang2 ni.. pandai2 je bdk kicik ni..aish..hehe
nwy,, miss u la..huhu..;p

nurul lalala said...

@Nurullalalalala-Follow ke KKB jugak ari tu macam tu je haha


1st jumpe kat vlog putrajaya la..
nampak sgt ko xkenal aku kan? huhu..tacing sat~

KyêrulL said...

woittttttt.. ko boleh igt semua.. demm terbaik der.. superb.. tergamam aku..

 

Copyright © 2009 EmanTheHalia Designed by csstemplatesmarket

Converted to Blogger by BloggerThemes.Net